nyt er godt

Få mere lyst til at gå på arbejde med et bedre arbejdsmiljø

En ny skjorte kan forøge dine chancer i at få et job. Dårlige arbejdsvilkår kan medvirke til din opsigelse. Dårlig indretning på arbejdspladsen kan medføre, at du mister en vigtig kunde. Læs mere her hvordan og hvorfor.

Alle har brug for fornyelse

“Nyt er godt” – på nogle punkter kan dette ordsprog anvendes. Der kommer bare tidspunkter i ens liv, hvor der er brug for fornyelse. Selvfølgelig skal man bruge sin sunde fornuft, og ikke have samme tilgang til nye ting som Jeppe K (Ejendomsmægleren fra Danish Dynamite).

Nye ting kan have en positiv effekt på dig. Du kender det sikkert – du køber noget nyt tøj og får på en eller anden måde ekstra selvtillid. Den selvtillid kan du brug til din fordel. Hvis du for eksempel skal til en vigtig jobsamtale.

Et nyt og sundere arbejdsmiljø kan også være godt for dig. Hvis du befinder dig 37 timer om ugen på din arbejdsplads, så er det altså vigtigt med ordentlige forhold, med mindre man selvfølgelig ikke ønsker at udføre sit arbejde optimalt, men hvem gør ikke det?

De typiske indretningsfejl på arbejdspladsen

Der findes mange indretningsarkitekter, som vil give deres besyv på din arbejdsplads. Det kan hurtigt blive meget dyrt. Så spar dine penge og læs nedenstående punkter, som er gode råd til at få bedre arbejdsklima på et kontor:

  • Undgå direkte sollys på din computerskærm.
  • Spar på energien, så holder tingene i længere tid.
  • Hav larmende udstyr i separat rum.
  • Installér god ventilation.

Hvis du sidder direkte op af et vindue, vil du gøre klogt i at installere gardiner. Hvis du vil spare på energien, skal du huske at slukke computere, lys og hvad du ellers måtte bruge på din arbejdsplads. Endvidere er det en god idé, at vælge det udstyr som bruger mindst strøm.

Hvis du er til møde med en vigtig kunde, så er der ikke noget mere irriterende end en larmende printer. Noget som fremkalder mere irritation end en larmende printer er dårlig ventilation. Installér god ventilation fordi i et stort rum med andre mennesker, er det uundgåeligt med kropslugt. Ydermere øger god ventilation produktiviteten.

“En god dag på kontoret”

Vil du opnå et bedre arbejdsmiljø? Så brug ovenstående punkter til at indrette din arbejdsplads. Om ikke andet, så kan punkterne give dig en pejling om, hvad der kunne være godt for dig og dine kolleger.

Et helt nyt kontor kan hurtigt løbe op i et stort beløb, derfor er det værd at nævne brugte kontormøbler som løsning. De findes ikke mange steder, men KontorZonen.dk udbyder brugte såvel som nye kontormøbler.