Plastikkirurgi – hvordan får jeg råd?

Går du og overvejer at få noget plastikkirurgi udført, men har du ikke selv lige råd? Så findes der heldigvis forskellige løsningsmuligheder der gør, at du kan få din plastikkirugi uden ventetid!

Mange muligheder for at låne

Der er rige muligheder for at låne penge til plastikkirurgi, både hos store låneservices som Laanpengesmart eller specielle låneservices, der netop fokuserer på denne branche. Derudover kan du selvfølgelig forsøge at låne hos din familie eller venner, og hvis du studerer, kan du forsøge dig med et studielån.

Lån hos Laanpengesmart

Hvis du skal låne penge til plastikkirurgi, så kan du nemt gøre det hos Laanpengesmart – her stiller de nemlig ikke besværlige spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til. Derudover kan du, hvis du er ny kunde, tage dit første 4.00o kroners lån helt gratis over 30 dage. 4.000 kroner rækker selvfølgelig ikke til særlig meget plastikkirurgi, men det er helt klart en start. Når du låner anden gang, kan du låne over 4.000 kroner og over 5.000 kroner, når du låner tredje gang. Man kan dog maks låne 6.000 kroner, og lånet løber altid kun 1-30 dage, så hvis man lige mangler lidt penge sidst på måneden, er det en god løsning.

Lån hos sundhedslåneservices

Hvis du gerne vil låne hos et lidt mindre låneselskab, som samarbejder med privathospitaler og klinikker, kan du prøve Sundhedskonto, Sparxpress eller Dan-aktiv.

Hos Sundhedskonto kan du låne 2.000-60.000 kroner ad gangen, og lånet kan løbe i 12-60 måneder. Hvis du gerne vil låne mindst 40.000 kroner, beder de dog om at se din lønseddel, så de sikrer sig, at du er god for pengene. For at kunne låne hos Sundhedskonto, kræver det dog, at det privathospital eller den klinik du skal opereres hos, samarbejder med Sundhedskonto.

Hos Sparexpress kan du låne 5.000-50.000 kroner i 12-60 måneder, og du behøver ikke stille noget i sikkerhed. Til gengæld skal du have en indkomst på 125.000 kroner, og du må ikke være registreret i RKI.

Hos Dan-Aktiv kan du låne 2.000-40.000 kroner i 12-60 måneder, og på deres hjemmeside kan du se en ydelsestabel, hvor du kan se, hvor meget du skal betale i rente hver måned.

Lån hos familie eller venner

Det nemmeste og billigste er naturligvis at låne penge af venner eller familie, fordi man på denne måde undgår renter. Til gengæld risikerer man at føle skyld, fordi man låner penge til noget, der ikke er nødvendigt. Det kan også risikere at skade din familie eller venners økonomi, især hvis du låner rigtig mange penge, og hvis du har lånt penge før. Det er altså noget du skal passe på med. Så er det bedre at bede om arveforskud eller forskud på fødselsdags- eller julegaver, så det ikke er rigtig gæld.

Husk at overveje dine lånemuligheder, før du går ud og optager et lån. Det kan nemlig hurtigt blive dyrere end nødvendigt!